Hezký a pořádně promíchat a nasekat 

Led, zelenina, ovoce, strouhanka nebo maso? Nic z toho není problém dnešní kurty tohle všechno zvládnou. Nejvyšší kvalitu má kurt na maso

Víte co to ten kurt vlastně je? Na co se používá a proč bychom jej měli v našem podniku vůbec mít? Vyplatí se to jej kupovat? Co z toho budu mít? Kolik to stojí? Nemějte strach v našem článku a všechny otázky dostanete odpověď. 

Jste připravení? Jdeme na to!

Nejprve si tedy řekneme co to ten kurt na maso je. Kutr je zařízení používané v profesionální gastronomii nebo také v menším provedení v domácnostech a veškerých podnicích  z důvodu zpracování potravin. Nejčastěji je dodáváme to podniků jako jsou restaurace, školní a závodní jídelny, kuchyně v domovech seniorů a domovech s pečovatelskou službou. Tam se využijí spíš jako míchače nebo také mixéry. Další využité ale také mají v potravinářském průmyslu, kde je provozovatelé používají například k rozmělnění masa nebo například řeznictvích. 

Na co kutr na maso tedy nejčastěji používáme? Používá se k rozmělnění produktů, míchání s jinými přílohami nebo kořením a také ke zhutnění a míchání těsta znáte to, samé fyzicky a časově náročné práce, které ani nemám šanci tak precizně jako kutr udělat. Běžně jsou kutry vyrobeny z plastové nebo nerezové oceli. Pro domácí použit můžete najít i plastové. Cenově se pohybujeme od 6000 Kč za ty domácí až po 20 000 Kč za ty průmyslové, které jsou připraveny se postavit všem překážkám. Kurt se vám vyplatí koupit, z úspory času a precizně vykonané práce tohoto stroje, tak jak by žádný člověk nedokázal.