BYL VYTVOŘEN, ABY UŠETŘIL ČAS PROFESIONÁLNÍCH PEKAŘŮ

Říká světová značka Kitchenaid, která vyrábí kuchyňské gastro roboty. Rádi bychom vám dnes představili světového výrobce kuchyňských robotů, firmu Kitchenaid. Zároveň bychom vám chtěli přiblížit možnosti kuchyňských robotů v dnešní době. Jejich využití parametry a ostatní funkce. Jeden z prvních parametrů máme objem kuchyňského robota. Kuchyňské gastro roboty pod objem 30 litrů, dodáváme velmi často například do školní jídelny a do menších gastro podniků. Kuchyňské gastro roboty můžeme využít například na hnětení těsta, masových směsí a šlehání pomazánek, salátů, krémů .. Zajímavostíí pro někoho také může být, že kuchyňské roboty s předním výstupem mají možnost přípojných masovek a krouhačů zeleniny. Ke kuchyňským robotům, ale musíte velmi často také dokoupit příslušenství. To ovšem bývá někdy trochu dražší, ale poté máme opravdu multifunkční stroj. Jako příklad příslušenství můžeme uvést například nerez kotlík a šlehací metla, hnětací lopata a hnětací hák. Některé modely univerzálních kuchyňských robotů mívají v horní části vyveden pohon(po odkrytí plastové krytky), po dokoupení příslušenství tam máme poté možnost připojit: mlýnek na maso nebo krouhač zeleniny

Na moment se ještě vrátíme k velikosti kuchyňského robota, ta je totiž vždy dána objemem a velikostí kotlíků, ale pro domácí použití se v nejmenší velikosti prodává o objem 5 litrů a pro velké podniky o objemu 80 litrů.

Firma Kitchenaid

Firma Kitchenaid  nabízí spousty kvalitních elektrospotřebičů. Jako například kuchyňské gastro roboty, multifunkční hrnce, sekáčky, varné roboty nebo toustovače. Vše je prvotřídním provedení. První výrobek této firmy by kuchyňský robot. Chtěli jej prodávat z důvodu usnadnění práce. Nakonec skončili tito kuchyňští roboti i na palubě Amerického námořnictva. To byl pro firmu neuvěřitelný úspěch. Firma má přes 100 let a má vychytané opravdu všechny mouchy. Ale nebylo tomu vždycky tak. V minulosti vyrobili robota, který vážil 50 kilogramů a měřil přes 60 centimetrů. Tento model se pochopitelně moc neuchytil, ale firma se nevzdala a šla si za svým cílem i nadále. To je také důvod, proč si o nich můžeme v dnešním článku něco říct.