S námi vybavíte svou kuchyň raz, dva. 

Neustále se nám něco rozbíjí. Občas něco spadne nám, občas se to podaří na straně zákazníka. Ať tak nebo tak, stejně se to děje velmi často. Tlakové hrnce, pánve, nože, pekáče, příbory, talíře, sklenice a mnoho dalšího kuchyňského vybavení potřebujete mít skladem, aby nikdy nechybělo, protože kdyby chybělo, bylo by něco špatně. Kuchyňské nádobí je základ. Bez něj to nejde. Je to součást našich podniků, kterou chceme mít vyladěnou do posledního detailu, protože právě kuchyňské nádobí je věc, kterou používáme při přípravě pokrmů pro naše zákazníky. Kuchyňské nádobí hraje roli na výsledné kvalitě jídla, které poté prodáváme. Zároveň to musí být něco s čím se nám dobře pracuje a co si oblíbíme. 

 Jak vybrat například tlakový hrnec?

Dovolíme si vám dát pár tipů, jak vybrat tlakový hrnec, jako jeden z příkladu kuchyňské nádobí. Při výběru, takového  tlakového hrnce rozhodně doporučujeme spoléhat se pouze a jenom na ověřené výrobce. Velikost volte s ohledem na typ pokrmů, které často jej budete používat a s ohledem na množství jídla které se chytáte v něm vařit. Věnujte pozornost i nadstandardním funkcím či příslušenství, které nabízí. Některé mohou být velice praktické a užitečné v neposlední řadě, také zvažte do vašeho podniku nákup sady tlakových hrnců. Jsou cenově výhodnější a poskytnou vám širší možnosti přípravy pokrmů.

Výhody tlakového hrnce?

Jednoduchá a pohodlná příprava jídel, rychlé vaření, zachování chuti a aroma surovin, zachování živin a vitamínů, několik způsobu přípravy pokrmů. Několik způsobu přípravy pokrmů (dle modelu, který si pořídíte, některé jich mají více, některé méně), přednastavené programy jsou taktéž výhodou, bez syčení a unikající páry se nám vaří lépe a hlavně máme možnost u některých typů automatická regulace tlaku. 

Kuchyňské nářadí  volte obezřetně a vždy si o tom něco přečtěte, než si jej pořídíte, vyhnete se tak častým problémům, které při výběru nastávají. Gastronomii s kvalitním kuchyňským nářadím zdar!